Voor het vertrek:

 

* Je contacteert me via mail of telefoon en we spreken af om met elkaar kennis te maken. Zo kunnen we elkaar beter leren kennen en kan ik me al voorstellen aan uw huisdier.

 

* Ik noteer de bijzonderheden van je kat(ten) en eventueel andere huisdieren, contactgegevens en controleer het europees paspoort of de inentingen in orde zijn.

 

* Het contract wordt ondertekend.

 

* Sleutels worden meteen meegegeven indien mogelijk en anders maken we een afspraak om ze te overhandingen.

 

* De helft van het berekend bedrag wordt gevraagd als voorschot.

Felix Fortuna is een professionele oppasdienst aan huis voor katten. Wij komen naar je toe en zorgen voor je lievelingen als je er eventjes tussenuit wil, tijdens een ziekenhuisopname of alle andere omstandigheden waarbij je zelf niet in staat bent om voor je kat te zorgen.  Een kat wegbrengen naar een pension geeft vaak veel stress, zowel aan de baasjes als aan het dier zelf. Door beroep te doen op onze diensten zorg je ervoor dat de kat in zijn eigen vertrouwde omgeving kan blijven waar hij alle speeltjes, geuren en kamers kent.  Hierdoor ervaart de kat weinig hinder door uw afwezigheid.  Uw kater of poes krijgt dagelijks de nodige aandacht, speeltijd en verzorging. Als u speciale wensen hebt of bijkomende taken bovenop onze aangeboden diensten, dan kan u bij ons navragen of het mogelijk is. We rekenen geen extra kosten aan voor tussenkomsten in het weekend of op feestdagen of voor dieren die medische verzorging nodig hebben. U kunt op zeker spelen en ons vroeg op voorhand boeken (aangeraden voor vakantieperiodes), maar ook last minute verzoeken vormen geen probleem zolang we niet volboekt zijn. 

Hoe gaat het in zijn werk ?

Tijdens je afwezigheid:

 

* Volgens de gemaakte afspraak kom ik bij u langs. Zorg dat alle katten ontvlooid zijn, zo blijven mijn andere oppasdieren ook gezond.

 

* Voor ik binnenga ontsmet ik mijn handen zodat ik zelf geen ziektes ka noverdragen.

 

* Kattenbakken worden dagelijks geledigd.

 

* Eetbakje en drinkbakje worden dagelijks ververst.

 

* Er wordt aandacht gegeven aan je kat door middel van knuffelen en spelen.

 

* 'Ongelukjes' worden opgeruimd.

 

* Controle of alles in orde is met u kat

 

* Updates en foto's worden doorgestuurd zoals afgesproken (dagelijks, wekelijks, enkel eerste en laatste dag)

 

* Post wordt uit de brievenbus gehaald, plantjes krijgen water, rolluiken gaan omlaag of omhoog, andere klusjes die afgesproken werden. Dit gebeurt gratis en is een extra veiligheid. Je huis maakt een bewoonde indruk.

 

*Als een kat ziek wordt tijdens je afwezigheid, dan neem ik contact met je op en bespreken we wat er moet gebeuren. Bij heel dringende zaken ga ik onmiddellijk naar de dierenarts.

U bent terug thuis:

 

* U neemt contact op om te zeggen dat er iemand thuis is en de kat(ten) de nodige verzorging krijgen.

 

* We spreken af wanneer de sleutel terugbezorgd wordt.

 

*De eindafrekening wordt gemaakt en overhandigd.