logo Kattentrimster Felix Fortuna Waarom kiezen voor een Rufi krabpaal

Keuzemogelijkheden Rufi Drapaki

Kies uit maar liefst 22 stoffen

Geblokte Stof

Deze geblokte stof is vergelijkbaar met de coduroy stof en heeft een vleug van 3mm. Door de versterkte onderlaag/rug is deze bekleding minder rekgevoelig en trekt minder snel draden. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

Flock

Flock is een meubelstof die door slechts twee fabrieken ter wereld geproduceerd wordt vanwege het zeer complexe en gecompliceerde productieproces. Deze stof is zeer goed bestendig tegen vuil en kan zonder schoonmaakmiddelen gereinigd worden, bijv. met een natte doek. Haren zijn zeer gemakkelijk te verwijderen. Kan meerdere malen gewassen worden in de wasmachine. Deze "ademende" stof bevat geen chemische toevoegingen en is zeer goed geschikt voor mens en dier.

Corduroy

Een stof met een hoge slijtvastheid van de vezel. Hoge duurzaamheid en slijtvastheid, zelf na regematig wassen. De vezelstructuur verandert niet en is niet plakkerig. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

Corduroy 'S'

De Corduroystoffen met een "S" hebben een nog hogere duurzaamheid en slijtvastheid dan de standaard corduroy door de dikkere rug en versterkte vezels. Deze bekleding is daarom nog beter bestand tegen mechanische beschadigingen.

Corduroy Brede Rib

Dit is de hoogste kwaliteit corduroy stof met een rib breedte van 1,5cm. Dubbele vezeldichtheid in vergelijking met de smalle rib stoffen. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C. Dit is momenteel de meest duurzame en slijtvaste bekleding.

Tapijt

De tapijten zijn geproduceerd in Nederland. Allerhoogste slijtvastheid en daarom de langste levensduur. De vezels zijn geimpregneerd, waardoor vuil niet in de vezel trekt. Vlekken kunnen gemakkelijk verwijderd worden. Alleen leverbaar op bepaalde krabpaal modellen.

Teflon

Teflon zorgt ervoor dat de waterabsorptie sterk vermindert waardoor het geschikt is om buiten te staan. Het kan bovendien gewassen worden op 40°C.

Teddy

Deze stof voelt heel zacht en delicaat aan. Gemakkelijk om haren te verwijderen en door de speciale coating is het zowel bestand tegen snel vuil worden als gemakkelijker te wassen.


Met één van deze stoffen past je Rufi Drapaki gegarandeert in je interieur. Voor de standaardprijs van de krabpaal kun je kiezen uit de drie geblokte stoffen en flock. Voor de andere stoffen is er een meerprijs, afhankelijk van de gekozen stof en de hoeveelheid stof die in de krabpaal of -meubel verwerkt is. Indien u de exacte prijs niet onmiddellijk terugvindt in de webshop of u hulp kan gebruiken dan kan u ons telefonisch contacteren op het nummer 0499/486778 of via mail


Hou er rekening mee dat je beeldscherm de kleur lichtafwijkend kan weergeven.